Vabimo vse, ki ste zainteresirani za kakršno koli sodelovanje z našo stranjo (moderatorji na forumu, pisci novic, nekaj drugega™), da izpolnijte obrazec na tej strani.
1. Torej verjetno si opazu, da sem jest eden izmed moderatorjev. Delo moderatorja je zelo enostavno (še posebi na tem forumu, ker mamo same pridne obiskovalce). Paè prebiraš teme, dodajaš odgovore, modruješ, brišeš poste, ki nimajo primerne vsebine, popravlaš poste drugih,... delo ti ubistvu že sam tale forum omogoèa, ker se paè odpre moderatorski naèin (pogled foruma).
2. Preberi prejšnjo toèko. Hm, èe maš kak èlanek, test, al pa kej tazga, pa lohk pošleš tud po mejlu, pa bomo dodal. Lahk tud vodiè, tutorial, ipd.
3. Tudi že sedaj lahko odpiraš nove teme...
P.s. Nisem niè slišu, da bi bla ponudba time-out (èe bi bla bi verjetno bla odstranjena), vendar pa ni niè odvisno od mene, ampak od šefov in webmastrov.
Poèaki, pa boš dobu odgovor. Zelo pomembno, pa je tudi, kje želiš biti moderator... Pa izkušnje, ki jih maš, ipd.
aja, pa da ne pozabim, da lahko postaneš tudi pisec novic (pa pišeš kej zanimivga o tem, al pa ko mate v shopu kako novo zadevo, akcijo, pa to).
èe si zainteresiran, al pa èe še koga kaj zanima, pa naj vpraša. zato smo tu.
_________________ sHaRk|cA_ i'll love you 4 ever :****
Zadeva je še vedno aktualna. V bistvu ti je že M|HEC razložil vse naloge moderatorja. Èe te zanima, povej v katerih forumih bi rad poskrbel za red in dodal te bom .
Drugaèe pa se priporoèamo tudi za pisanje novic ali iskanje raznih datotek (šolske, podnapisi, download).
Ja pa kok cajta morš pol bit na strani, èe si moderator. K jst nism glih vsak dan na internetu, kadar pa sm, sm pa vsakiè tud na tej strani.Djte mal moje komentarje poèekirat, a bi biu jst lahko za pod kakšno kategorijo moderator? Sicer moja izobrazba nima nobene povezave z raèunalništvom(sem zobotehnik) ampak s stvarmi se precej ukvarjam in raè. zadeve tud redno spremlam
Biti moderator je povsem prostovoljno in brez kakršnega koli plaèila . Lahko pa pišete tudi novice, išèete download datoteke, podnapise, šolske datoteke... Najbolje bo, da mi pošljete mail na info@slo-site.com pa se bomo dogovorili .
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov
Vi ne morete pisati sporočil v tej temi Vi ne morete odgovarjati na teme v tem forumu Vi ne morete urejati sporočil v tej temi Vi ne morete brisati vaših sporočil v tem forumu Vi ne morete dodate priponk sporočilom